Uudenmaan akseli

KANSALLISMIELISTÄ NUORISOTOIMINTAA

"Tulevaisuus on kansallismielinen"

Uudenmaan akseli

Uudenmaan akseli on suomalainen kansallismielinen järjestö, joka tekee työtä kootakseen yhteen Uudenmaan kansallismielisiä nuoria samalla kouluttaen ja kehittäen heidän kykyjään. Tiedämme, että nuorisossa on potentiaalia, jota on jäänyt käyttämättä tiedon, taidon tai verkoston puuttumisen vuoksi. Pyrimme toimillannamme tarjoamaan juuri näitä asioita kansallismielisyydestä kiinnostuneille nuorille.

Järjestämme monenlaista toimintaa keskustelutilaisuuksista liikuntaan, vierailuihin ja koulutuksiin. Toimintaa järjestetään Suomen Sisun yhteydessä.

Haluamme tehdä Uudestamaasta paikan, jossa nuorilla kansallismielisillä on kyky, voimavaroja sekä mahdollisuus edistää aatemaailmaansa ja jossa jokainen voi kokea isänmaansa ainutlaatuisia perinteitä.

Tällaisella toiminnalla haluame antaa panoksemme paremman Suomen rakentamiseen ja nuorille äänen antamiseen. Seisomme suomalaisen kulttuurin rappeutumista ja ihmisten toimettomuutta vastaan. Seisomme kaikkia niitä tahoja vastaan, jotka meidät haluavat kansana tuhota. Aiommeko antaa kulttuurimme, maamme ja ihmistemme pyyhkiytyä pois sieluttoman liberalismin edessä? Annammeko Suomen hävitä siihen, mihin monet muut länsimaiset valtiot ovat sortuneet? Uudenmaan akselissa sanomme, että emme.Ajankohtaista:

Iltalehti julkaisi 19.12. uutisen otsikolla "Jopa 13-vuotiaita värvätään äärioikeiston riveihin Suomessa – näin se tapahtuu" (Hertta-Mari Kaukonen). Uutinen mainitsee Uudenmaan akselin heti ingressissä, ja jatkaa selostaen äärioikeistolaisesta toiminnasta liittäen sen mm. terrorismiin ja katutappeluihin.

Julkaisimme oman vastineemme artikkeliin verkkosivuillamme.


Uudenmaan akseli sosiaalisessa mediassa